Spannend, jullie kleintje is onderweg!

Gefeliciteerd! Jullie wondertje is onderweg en wellicht vind je het fijn om eens vaker te kijken dan de standaard echo's die aangeboden worden bij de verloskundige óf je krijgt wellicht (veel) medische echo's en je vindt het fijn om gewoon een rustig naar het snoetje van de baby te kijken en te genieten van wellicht het duimen wat de baby in jouw buik doet. Ben je ook nieuwsgierig? Ik maak graag een pretecho voor jullie!


Is de rest van de familie, broetjes/zusjes en wellicht vrienden/vriendinnen ook nieuwsgierig naar de baby? Je kunt gerust een paar mensen extra meenemen!

Over mij

Ik ben als gediplomeerd echoscopiste sinds april 2022 werkzaam bij verschillende verloskundigenpraktijk in de regio. Hiervoor heb ik de basisopleiding tot echoscopiste gevolgd bij EchoXpert in Amsterdam. Mijn droom is altijd geweest om naast de medische echo's ook pretecho's aan te bieden om ouders een uniek extra kijkje te kunnen geven in de buik. Naast de medische echo's bied ik nu ook 2D (de bekende zwart/wit) pretecho's aan in de ruimte van de verloskundigenpraktijk in Boxmeer. 

Ook zo nieuwsgierig naar het geslacht van jullie baby? Vanaf het moment dat je de termijnecho rond 10/11 weken hebt gehad bij de verloskundige, ben je bij mij van harte welkom. Ben je geen cliënt bij de verloskundigenpraktijk Boxmeer? Geen probleem, voor een pretecho mag je altijd langskomen!

Een pretecho is nadrukkelijk geen medische echo en er worden geen medische diagnoses gesteld, toch kunnen er altijd zaken opvallen. Valt er iets op? Dan bespreek ik dat met jullie en met jullie toestemming breng ik jullie verloskundige op de hoogte.


Pretecho's

Geslachtsbepaling (20 minuten)

€ 40,-


Ook zo nieuwsgierig naar het geslacht van jullie baby? En wil je graag de eerste kleertjes kopen> Vanaf 14+0 weken zwangerschap ben je van harte welkom voor een geslachtsbepaling. Deze echo duurt tussen de 15 en 20 minuten en is inclusief één geprinte foto. 

Ligt de baby er toch niet goed voor? Dan kun je gratis nog eens terug komen om het geslacht van de baby te ontdekken.


Extra foto's & video's 

€ 7,50


Bij elke pretecho krijg je standaard 1 geprinte foto mee, wil je alle foto's én filmpjes ontvangen dan kan dat door de aanschaf van een USB stick waar alles op wordt gezet. Het is niet mogelijk om de foto's te zetten op een eigen meegebrachte USB stick. 

Bij elke echo wordt een nieuwe USB-stick gebruikt!

2D pretecho (25 minuten)

€ 50,-


Een 2D pretecho (of medische echo op eigen verzoek) zijn de bekende echo's met de zwart-wit plaatjes. Deze echo kan de gehele zwangerschap gemaakt worden vanaf het moment dat je de termijnecho rond 10/11 weken hebt gehad.


Tot aan ongeveer 20 weken zwangerschap is de baby geheel te zien op de echo, daarna wordt de baby te groot en is het alleen mogelijk om de baby steeds gedeeltelijk in beeld te brengen.

Plan jouw echo eenvoudig online in!


Je kunt jouw echo eenvoudig inplannen door het maken van een online reservering. 

Ben je onder zorg bij de Verloskundigenpraktijk Boxmeer en hebben zij aangegeven dat er een indicatie is voor een medische echo om de groei of ligging van de baby te bepalen? Ook dan kun je deze medische echo inplannen via de online agenda.  Indien er tijdens de afspraak blijkt dat er door de verloskundige geen indicatie is afgegeven voor een medische echo dan wordt een tarief van €46,58 in rekening gebracht.

Voor pretecho , 2D pretecho en geslachtsbepaling kun je bij mij terecht bijvoorbeeld als je woont in Gennep, Ottersum, Ven-Zelderheide, Milsbeek, Heijen, Afferden, Siebengewald, Bergen, Well, Wellerlooi, Blitterswijck, Helling, Wanssum, Geijsteren, Oostrum, Venray, Merselo, Overloon, Vredepeel, Westerbeek, De Rips, Oploo, Vierlingsbeek, Groeningen, Vortum-Mullem, Sambeek, Boxmeer, St. Anthonis, Ledeacker, Landhorst, Walsert, Rijkevoort, Wanroij, Wilbertoord, Borneo, St. Hubert, Mill, Haps, Beugen, Oeffelt. Langeboom, Vianen, Sint Agatha (st. Agatha), Cuijk, Beers, Gassel, Escharen, Velp, Grave, Overasselt, Heumen, Molenhoek, Mook, Groesbeek, Malden, Nijmegen, Berg en Dal, Wijchen.

Nieuwsgierig geworden?

Heb je een vraag, wil je je aanmelden of weten of mijn zorg bij je past?