Vragen of wil je meer informatie?

Bel gerust of stuur een whatsapp naar 06-81 06 60 68. Ook kun je contact opnemen via het contactformulier

Er zijn momenten dat ik de telefoon niet op kan nemen omdat ik bijvoorbeeld bezig ben met het geven van een workshop of omdat je buiten de openingstijden contact opneemt. Laat je een voicemail bericht achter, stuur een whatsapp bericht of vul je het contactformulier in? Dan bel ik je zo snel mogelijk terug.

Afspraak maken?

Voor het maken van een afspraak kun je telefonisch contact opnemen. Wil je gebeld worden? Vul dan het contactformulier in, laat je telefoonnummer achter en ik bel je zo snel mogelijk terug.

Afspraak annuleren

Het annuleren van een afspraak kan uitsluitend telefonisch of per mail en maximaal 48 uur voor aanvang van de afspraak, anders wordt 50% in rekening gebracht. 

Werkgebied & contactgegevens

Openingstijden

 
 
 
Workshops, cursussen en moxa vinden plaats volgens afspraak.

Alle afspraken plannen we vooraf. Ik kom bij jullie thuis langs, de cursus vindt plaats op een fijne locatie in de regio of online. Een groepscursus op een door jou gekozen locatie? Leuk! Ik bespreek graag de mogelijkheden. De praktijk heeft dus geen bezoekadres. 

Reiskosten

De reiskosten worden berekend vanaf Kronenberg (nabij Horst/Sevenum) , en zijn € 0,23 per gereden km en exclusief eventuele parkeerkosten.

Betaling

Betaling vindt plaats per bankoverschrijving op rekeningnummer NL81 INGB 0006 8203 78 t.n.v. praktijk verwondering of direct na afloop van het consult via PIN. Voor eventueel parkeerkosten wordt achteraf een losse factuur verstuurd. De voorwaarden van betaling zijn te lezen in de Algemene Voorwaarden.

Maandag

Geopend volgens afspraak


Dinsdag

Geopend volgens afspraak


Woensdag

Geopend volgens afspraak


Donderdag

Geopend volgens afspraak


Vrijdag

Geopend volgens afspraak


Weekend

Gesloten

-

Nieuwsgierig geworden?

Heb je een vraag, wil je je aanmelden of weten of mijn zorg bij je past?