Voorbereiding op maat

Wil jij je heel graag voorbereiding op jouw bevalling of misschien wil je wel een kraamplan opstellen? En heb je het gevoel dat de gehele cursus Relaxed bevallen vanuit Regie niet passend is, maar is zelf met een geboorteplan aan de slag gaan net te weinig?

Kies dan voor voorbereiding op maat! We plannen eerst een kennismakig waarin ik uitgebreid in ga op waar jullie behoeftes liggen en ik laat jullie weten of ik daar iets in kan betekenen.  Wellicht heb je op mijn website wel een aantal dingen gezien die je interessant lijken, laat dat vooral weten! Samen komen we een prijs en tijdsduur overeen. Ik kan naar jullie thuis komen maar online is ook een mogelijkheid. Pas als jullie akkoord zijn starten we de voorbereiding op maat. De kennismaking is kosteloos.

Waar kun je aan denken?

Ik kan me voorstellen dat 'voorbereiding op maat' heel erg breed klinkt. Het is voor iedereen geschikt die al eerder Relaxed bevallen vanuit Regie heeft gevolgd en nu op zoek is naar een opfrisser voor een volgende bevalling maar ook als je een paar korte prangende vragen hebben of juist wilt weten hoe je een fijn kraamteam samensteld om jouw kraamtijd optimaal door te komen. Wellicht ben je wel alleenstaande mama en is de kraamtijd een extra uitdagende tijd waarin je de zorg hebt voor een (extra) kindje maar je tegelijkertijd ook aandacht moet hebben voor je eigen rust en herstel. 

Wanneer moet ik contact opnemen?

Je kunt het beste zo vroeg mogelijk in de zwangerschap al contact opnemen, soms duurt het even voordat ik ruimte heb in mijn agenda bijvoorbeeld door vakantie of door andere workshops die al gepland staan. Maar ook als je pas later in jouw zwangerschap voelt dat je wat extra nodig hebt om bijvoorbeeld jouw geboorteplan vorm te geven ben je van harte welkom. Ik probeer ook dan altijd tijd voor je te maken!

Praktijk verwondering geeft cursussen, workshops, draagconsulten, massage voor tijdens de zwangerschap, kraamperiode en voor jonge kinderen. Voor iedereen die woonachtig is in ennep, Milsbeek, Ottersum, Sint Agatha, Oeffelt, Haps, Cuijk, Vianen, Heijen, Beugen, Rijkevoort, Boxmeer, Afferden, Ledeacker, Sint-Anthonis, Sambeek, Vortum-Mullem, Groeningen, Vierlingsbeek, Overloon, Westerbeek, Holthees, Smakt, Geijsteren, Well, Wanssum, Venray, Oostrum, Merselo, Vredepeel, Milheeze, Deurne, Asten, Liessel, Griendtsveen, Veulen, Leunen, Heide, Castenray, Meerlo, Swolgen, Broekhuizen, Broekhuizenvorst, Arcen, Lottum, Lomm, Grubbenvorst, Velden, Melderslo, Horst, Hegelsom, Meterik, America, Kronenberg, Sevenum, Venlo, Evertsoord, Tienryay, Wellerlooi, Koningslust, Beringe, Grashoek, Helenaveen, Someren, Lierop, Helmond, Bakel, De Rips, Milheeze, Ospel, Nederweert, Weert, Nunhem, Haelen, Buggenum, Swalmen, Reuver, Kessel, Neer, Roggel, Belfeld, Baarlo, Maasbree

Nieuwsgierig geworden?

Heb je een vraag, wil je je aanmelden of weten of mijn zorg bij je past?