Tarieven en vergoeding

De onderstaande prijzen zijn geldig voor alle boekingen vanaf 01-01-2024. Betaling kan via pin of door middel van vooraf betaling. Indien er sprake is van een consult aan huis of op locatie dan is de prijs exclusief  € 0,23/km en eventuele parkeerkosten. 
Wil je iemand verrassen? Denk dan eens aan een cadeaubon ter waarde van een bedrag óf voor een specifieke cursus of workshop.

In sommige gevallen kunnen de workshops en cursussen vanuit de aanvullende zorgverkering voor vergoeding in aanmerking komen. Dit kun je navragen bij jouw zorgverzekering. Praktijk Verwondering stuurt de factuur altijd naar jou, jij kunt de factuur doorsturen naar de zorgverzekering. Er kunnen geen garanties worden gegeven dat de zorgverzekering de kosten daadwerkelijk (deels) vergoed.

 

Zwangerschapscursussen

Relaxed bevallen vanuit Regie - groep

Een heel compleet bevallingsvoorbereidingsprogramma van 4 lessen van 2,5 uur samen met 3-8 andere stellen. Inclusief geboortewensenplan, kraamplan, uitgebreid naslagwerk, goodiebag en een 1-op-1 sessie van 30 minuten binnen 6 weken na de bevalling. 

€ 199,- 

Relaxed bevallen vanuit Regie - individueel

Een heel compleet bevallingsvoorbereidingsprogramma van 4 lessen van 1,5-2 uur uur samen met jouw (geboorte)partner. Inclusief geboortewensenplan, kraamplan, uitgebreid naslagwerk, goodiebag en een 1-op-1 sessie van 30 minuten binnen 6 weken na de bevalling. 

€ 465,- 

Relaxed bevallen vanuit Regie - online

Een heel compleet bevallingsvoorbereidingsprogramma van 4 lessen van 2 uur. Het programma is volledig online te volgen. Het geboortewensenplan, kraamplan & uitgebreid naslagwerk ontvang je op papier via de post.

€ 175,-

 

Pretecho's

Geslachtsbepaling

Vanaf 14 weken zwangerschap ben je van harte welkom om te komen ontdekken of jullie een jongen of meisje verwachten. De echo duurt 15 minuten en is inclusief één geprinte foto. Indien gewenst ontvang je een kaartje met daarop het geslacht in een gesloten envelop. Laat de baby niet zien of het een jongen of meisje is? Dan mag je kosteloos terugkomen.

€ 40,-

2D pretecho

De bekende zwart-wit echo! De echo duurt 25 minuten en is inclusief één geprinte foto

€ 50,-

USB stick met alle foto's en video's

Wil je graag alle foto's  en video's ontvangen? Dan kan! Je ontvangt dan een USB-stick met alles erop. Het meenemen van een eigen USB-stick is niet toegestaan ivm de beveiliging van het echo-apparaat.

€ 7,50

 

Moxa

Consult moxa (aan huis)

Consult van 45 minuten waarin je aanleert welke techniek je toe kunt passen om het laten draaien van stuitligging naar hoofdligging te bevorderen. Inclusief voldoende moxa voor 2 weken, doofpotje en instructies. Een extra set moxa-sticks bestel je via de webshop.

€ 67,50

Moxa thuispakket

Informatiepakket per post waarin alle technieken beschreven staan om moxa uit te voeren en aanvullende oefeningen om het draaien van het kindje te bevorderen. Inclusief voldoende moxa voor 2 weken en doofpotje (incl verzendkosten). Een extra set moxa-sticks bestel je via de webshop.

€ 49,50

 

Rebozo

Rebozo zwangerschapsmassage

Massage van 60 minuten bij jou thuis

€ 70,-

Ben je op zoek naar het rebozo sluitingsritueel of Benkung Belly Binding? Ik bied dit ritueel zelf niet aan maar verwijs je wel graag door naar iemand die dit ritueel wel aanbiedt.

 

Draagdoekconsulten

Een draagconsult is altijd maatwerk. We gaan aan de slag op basis van jouw/jullie wensen. Na afloop van het consult sta ik nog 2 weken voor je klaar, je mag binnen die periode nog een gratis online terugkomconsult (15 minuten) aanvragen. Voor alle draagconsulten kom ik aan huis of op een door jou gewenste locatie. Tijdens alle consulten oefenen we met een draagpop.

Boek je een draagconsult en schaf je daarna een drager aan? Dan ontvang je 10% korting op de draagdoek, draagzak en/of ringsling. Draagaccessoires, zoals nekrolletjes, zijn uitgezonderd van deze korting.  Huur je liever eerst een drager? Dat kan ook, kijk dan bij de huurartikelen!

Pasconsult

Ben je er nog niet uit welke drager voor jou/jullie fijn is? Boek dan een pasconsult, je kunt verschillende dragers proberen. Gemiddeld duurt een consult 1 tot 2 uur voor 1 of 2 personen

€ 45,- (per uur)

1-op-1 draagconsult

Voor het leren afstellen van de ringsling, draagzak of voor het aanleren van één knoop met de rekbare of geweven draagdoek. Gemiddelde duur van dit consult is 90 minuten. 

€ 105,-

Duo draagconsult

Voor het leren afstellen van de ringsling, draagzak of voor het aanleren van één knoop met de rekbare of geweven draagdoek. Gemiddelde duurt een consult voor twee personen 2 uur. Het consult kan plaatsvinden samen met jouw partner, maar iemand anders mag ook

€ 132,50

Draagconsult met zorgvraag

Een draagconsult waarbij er sprake is van een zorgvraag die meer aandacht nodig heeft, bijvoorbeeld bij een te vroeg geboren baby, ziekenhuisopname van de baby of een handicap bij de ouder. De tijdsduur (minimaal 45 minuten) en invulling van het consult stemmen we samen af. Het is fijn als je het voornemen tot dragen eerst overlegt met de behandeld zorgverlener. 

€ 22,50 (per 15 minuten)

Kort consult

Dit consult kan zowel online plaatsvinden als bij jou thuis. Een kort consult is geschikt als je graag wil dat ik met je meekijk met het knopen/afstellen van de drager en al bekend bent met de knooptechniek of  als je 2-3 dragers wil passen. Een kort consult duurt 30-60 minuten.

€ 65,- (per uur)

Interesse in een workshop? Bijvoorbeeld tijdens een babyshower of binnen jouw organisatie? Neem dan contact op voor de mogelijkheden voor een workshop op maat. 

 

Babymassage

De babymassage cursussen zijn inclusief kaarten met het stappenplan voor de massage (kraamtijdmassage) of een uitgebreide reader met alle massagetechnieken en uitgebreide achtergrondinformatie (Shantala babymassage). Daarnaast ontvang je biologische massageolie en sheabutter (alleen bij Shantala babymassage) om de massages uit te kunnen voeren.  Extra massageolie en sheabutter bestel je eenvoudig bij via de webshop.

Welkom op de aarde massage

45 minuten cursus aan huis tijdens de zwangerschap

€ 47,50

Kraamtijdmassage (incl. welkom op de aarde)

1 les tijdens de zwangerschap & 1 les tijdens het kraambed. Samen 2 uur. De cursus wordt gegeven aan huis.

€ 82,50

Kennismakingsles Shantala babymassage

Wil je eerst ervaren wat babymassage voor jou en jouw baby kan doen? Met een kennismakingsles leer je enkele technieken van de gehele massage. Boek je daarna de volledige cursus? Dan ontvang je 50% van de investering van de kennismakingsles als korting.

€ 37,50 (groep)/  € 55,- (individueel)

Groepscursus Shantala babymassage

Samen met minimaal 3 en maximaal 8 andere ouders met hun baby volg je 4 groepslessen van 45 minuten waarbij je de gehele Shantala babymassage leert uit te voeren.

€ 32,50   (per les) / € 105,- (bij betaling van 4 lessen in één keer)

individuele cursus Shantala babymassage

In 2 privé lessen aan huis (per les 60-90 minuten) leer je alle massagetechnieken van de Shantala babymassage.

€ 165,-

Shantala babymassage met zorgvraag

Indien er sprake is van een bijzondere situatie, zoals een heupdysplasie, kan de Shantala babymassage vaak met enige aanpassingen toch uitgevoerd worden. We maken persoonlijke afspraken over het aantal lessen en de prijs.

Nieuwsgierig geworden?

Heb je een vraag, wil je je aanmelden of weten of mijn zorg bij je past?