Welkom! 

Gezellig dat je op mijn website terecht bent gekomen! Ik stel me graag aan je voor. Ik ben Kylie Berens, geboren en getogen in de regio Noord-Limburg. Na een aantal jaren elders in Nederland gewoond te hebben voor mijn studie, ben ik nu weer terug in het noordelijkste puntje van Limburg.

In 2017 ben ik mama geworden van mijn lieve zoontje. Het proces van zwanger zijn en de transformatie naar ouder worden vind ik heel bijzonder. Je ontdekt nieuwe kanten van jezelf en het leven heeft nieuwe uitdagingen. Het laat ook de kwetsbare en onzekere kanten van het leven zien. Na mijn zwangerschap ben ik een tijd ziek geweest. Het proces van herstellen en doorgaan met het leven heeft mij doen laten inzien wat echt belangrijk is.

Ik kon makkelijker beslissingen maken over wat ik echt belangrijk vind in het leven en koos ervoor om mijn ambities waar te maken. Sinds 2016 ben ik verloskundige, maar ik wilde mij graag meer verdiepen en verbreden. Ik voel de passie om jou te helpen om jouw zwangerschaps- en geboorte ervaring tot iets te maken waar jij (en je partner) goed op terug kunnen kijken en de magie van nieuw leven te ervaren.

Visie

De periode van zwangerschap, bevalling en kraamperiode zijn intens. Er gebeurd veel en er veranderd veel op verschillende vlakken in jouw/jullie leven.

Een goede voorbereiding, je verdiepen en vertrouwen hebben in jezelf is belangrijk tijdens de zwangerschap, jouw bevalling en het ouderschap.

Veel vrouwen zien op tegen hun bevalling, door de vele negatieve verhalen en door de angst voor wat er gaat gebeuren, waar je wellicht geen invloed op denkt te hebben en de pijn. Ik wil jou (en jouw) partner ondersteunen om de geboorte vol vertrouwen tegemoet te gaan. Zodat jij je veilig kunt voelen in het proces omdat je regie ervaart en weet wat jouw keuzes zijn. Jij kunt dan veilig in je bevalbubbel keren zodat de hormonen optimaal hun werk kunnen doen.

Ik wil jou in jouw kracht zetten tijdens de zwangerschap & bevalling. Tijdens en na de kraamperiode kan babymassage en het dragen van de baby bijdragen en het intensiveren van de hechting.

Opleiding & scholing

Ik vind het belangrijk om steeds up-to-date te blijven. Ik volg naast de opleidingen regelmatig bijscholingen om kennis actueel te houden en te verbreden.

2011-2016
HBO Verloskunde

Academie Verloskunde Maastricht

2021-2022
Post-hbo basisechoscopie

EchoXpert Amsterdam

2022-2023
Vrolijke vroedvrouw & masterclasses

Vraag de vroedvrouw/vroedvrouw Margot

2022
Moxa-therapie

Zonnevlecht opleidingen

2022
Zwangerschaps- & bevallingsmassage incl accupressuur

Zonnevlecht opleidingen

2023
Docentopleiding Shantala babymassage

Dreumeland

2023
Babymassage in de kraamperiode & intensiveren van de hechting

Babymassage Nederland

2023
Kruidenleer & natuurvoedingsdeskundige

Civas opleidingen

2023
Rebozo massage

Massage Academie


2023
Opleiding draagconsulent voor zorgprofessionals

Zorgdragen opleidingen

2023
Relaxed bevallen vanuit Regie geboortecoach

Relaxed bevallen vanuit Regie Academy

Stichting Geboortenis

Kernteamlid van Geboortenis

Koninklijke Nederlandse Organisatie van Verloskundigen

Lid van KNOV en tevens ingeschreven in
het kwaliteitsregister

Beroepsvereniging Echoscopisten Nederland

Lid van BEN en tevens ingeschreven in het kwaliteitsregister

Vakgroep Shantala docenten

Lid van de vakgroep voor docenten Shantala massage

Vereniging van draagconsulenten

Lid van vereniging van draagdoekconsulten 

Nieuwsgierig geworden?

Heb je een vraag, wil je je aanmelden of weten of mijn zorg bij je past?