Een product huren

Soms heb je een product maar kortdurend nodig zoals tijdens de bevalling & kraamtijd óf wil je voor langere tijd uitproberen of bijvoorbeeld een draagdoek iets voor je is.

Praktijk Verwondering biedt verschillende producten aan voor de verhuur. De vermelde prijs is de huurprijs per week of periode, dit staat bij elk product afzonderlijk vermeld. Daarnaast wordt er een borg gerekend, deze is per artikel verschillend. De kosten voor versturen en retourneren ook voor rekening van de verhuurder, deze staan per artikel vermeld en zijn altijd inclusief retouretiket. Ophalen van de gehuurde artikelen is mogelijk in Gennep. Zelfs grote producten zoals bevalbaden zijn door heel Nederland te verzenden.

Betaling geschied voor aanvang van de huurperiode en betreft de borg + de kosten voor de termijn van verhuur. Wil je een product langer huren dan van te voren was afgesproken? Dat kan meestel maar neem daarvoor wel even contact op. De kosten voor de aanvullende huurperiode worden apart in rekening gebracht. Indien het product in nette staat wordt geretourneerd wordt de borg exclusief de huurkosten en eventuele aanvullende verzendkosten teruggestort.

Alle producten worden vóór aanvang van de verhuur uiteraard zorgvuldig gecontroleerd. Blijkt er na ontvangst toch iets niet in orde? Meld het dan binnen 24 uur na ontvangst.

Is het product beschadigd of vies geworden tijdens de huurperiode? Dit kan gebeuren maar meldt het wel. Producten mogen niet zelf gerepareerd, gewassen etc. worden tenzij anders aangegeven of afgesproken. Bij schade wordt (een deel van) de borg ingehouden. Daarnaast wordt de huurperiode in rekening gebracht.

De huur is pas definitief nadat je bericht hebt gehad, het kan namelijk zijn dat een product al verhuurd is in de periode dat jij het product wenst te huren.

Goed om te weten

  • De basisvoorwaarden voor verhuur zijn te vinden in de algemene voorwaarden.

  • Je betaalt bij aanvang van de huur de afgesproken huurperiode, borg en eventuele verzendkosten.
  •  
    Huurperiodes mogelijk al vanaf 1 week.

  • Compleet geleverd in tas of doos met duidelijke instructies en benodigde toebehoren.

  • Ophalen in Gennep óf (aangetekend) verzenden op kosten van de huurder.

  • Producten kunnen binnen heel Nederland gehuurd worden.