Ik heb een draagdoek consult gehad bij Kylie. Ze kwam bij ons thuis en bracht verschillende materialen/merken mee. Tijdens het consult neemt ze alle tijd voor jou en je kindje en ze legt heel duidelijk uit. Ze zorgt er voor dat al je vragen zijn beantwoord en dat je met plezier en vertrouwen je kindje kan gaan dragen in de doek! Ik raad iedereen van harte aan om bij deze praktijk het draagdoek consult te boeken!

Petra (maart 2024)


Kylie heeft goed advies gegeven aan huis. Toch fijn dat je de verschillende draagzakken kan passen. Ze neemt ook de tijd voor je. Ik heb een mooie draagzak uitgekozen. Heel blij mee. Raad haar iedereen aan.

Sharon (januari 2024)

Kylie reageerde super snel toen wij hoorden dat onze baby in stuit lag en ik informeerde naar een moxa-behandeling. Ze kon diezelfde dag nog langskomen en gaf duidelijke instructies. Super fijn en wat een vriendelijke vakvrouw!

Marieke (november 2023)


Heel erg blij dat ze bij ons aan huis is geweest voor een babymassage. Alles werd op een vriendelijke, rustige en duidelijke manier uitgelegd. Ook heel erg fijn dat ze mee heeft gekeken naar het juist instellen van de draagzak. Een hele verbetering!

Claar (januari 2024)

Kylie is van grote waarde voor mij geweest tijdens een eenmalig verloskundig spreekuur tijdens mijn zwangerschap; dat is de kracht van Kylie! Ik had zo’n goed gevoel bij Kylie, dat ik haar vlak na de geboorte van onze dochter aan huis heb gevraagd voor een draagconsult samen met mijn partner; dat was ook heel erg fijn en waardevol! Kylie is heel rustig, vriendelijk, betrokken, inlevend en kundig. Ik kan Praktijk Verwondering absoluut aanbevelen voor de diensten die zij aanbiedt!

Robin (april 2023)

 

Jouw ervaring delen

Zelf ook een cursus of workshop gevolgd en wil je jouw ervaring ook delen? Je kunt onderstaand formulier invullen en/of jouw ervaring delen via google reviews.

Nieuwsgierig geworden?

Heb je een vraag, wil je je aanmelden of weten of mijn zorg bij je past?