Hieronder vind je een aantal informatiefolders en handige bestanden die je gratis mag downloaden voor eigen gebruik. Downloaden kan zonder je mailadres of andere informatie achter te laten, wel zo fijn als je alleen op zoek bent naar informatie maag niet vast wilt zitten aan nieuwsbrieven en andere mails.

De informatie hieronder betreft algemene informatie. Heb je er behoefte aan om op jouw situatie dieper in te gaan, zodat je echt goed en volledig geïnformeerd voorbereid bent? Neem dan contact op! Het delen, kopiëren of commercieel gebruiken van de bestanden is niet toegestaan.

Handige downloads

Geboorteplan

Dit geboorteplan kun je gebruiken voor het schrijven van jouw/jullie eigen geboorteplan. Dit betreft een basisgeboorteplan en is veel beknopter dan het geboorteplan (met o.a. illustraties ter verduidelijking) wat je krijgt als ik ondersteun met het maken van een plan. 

 

Uitzetlijst natuurlijke kraamzorg

Welke spulletjes zijn nou handig om in huis te hebben als je natuurlijke kraamzorg wenst? Deze lijst helpt je verder op weg.

Inspiratielijst geboorteplan

Wat is er mogelijk? Waar kun je aan denken bij het schrijven van een geboorteplan? Haal inspiratie van deze lijst. Als je kiest voor ondersteuning bij het geboorteplan ontvang je een uitgebreide brochure met achtergrondinformatie om keuzes te maken.

 

Uitzetlijst baby

Als je zwanger bent komt er veel op je af, wat moet je nou allemaal in huis halen voor de komst van de baby? Wat is nou echt nodig? Op deze lijst staat alles wat je echt nodig hebt overzichtelijk weergegeven. Zelf aanvullingen? Die noteer je er eenvoudig bij.

 
 

Checklist geboortetas

Wat neem je mee voor jezelf, je (geboorte)partner en baby('s) als je bevalling (onverwacht) in het ziekenhuis plaatsvindt?

Nieuwsgierig geworden?

Heb je een vraag, wil je je aanmelden of weten of mijn zorg bij je past?